Hogy kerül a csizma az asztalra, avagy hogy kerül a Sörgyári capriccio Mariskája a címoldalra? Elmondom. Aki látta a filmet, annak tán be sem kellene mutatni őt. Mariska élvezi az életet, élvezi a főzést és az evést. Imádja a friss csapolt sört. Szertelen és szeszélyes. Akárcsak én. A gyárkéményre nem fogok felmászni mint ő, Pepin sógorával, de változatos ételeket igyekszem veletek megosztani. Soha nem ragaszkodom az eredeti recepthez, sokszor főzés közben rögtönzök és a magam ízlése szerint alakítom az ételt. Így készülnek a legjobb, “láblógatós” harapnivalók .
Gyertek velem, kalandozzunk együtt Kulináriában!
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: