Hideg van. Fúj a szél. Utálatos ez az októberi nap. 🙁
A konyhában sincs sok kedvem időzni.
Találtam a hűtőben egy csomag gnocchit, gomba is volt itthon. Nosza, itt a hipphopp vacsora.
A felszeletelt gombát felforrósított vajban megpirítottam, majd sóval, borssal fűszereztem. Felöntöttem egy kis tejszínnel és összeforraltam.
Közben egy másik serpenyőben a forró vajban kicsit megpároltam a paprikát, megsóztam kicsit,
hozzáadtam a kész gnocchit, összeforgattam.Egy maréknyi rukkolát tettem mellé.
Ugye milyen egyszerű?
Hozzávalók 2 főre:
- 30 dkg gomba
- 1 dl főzőtejszín
- 1 kápia paprika
- 1/2 kg kész gnocchi
- só, bors
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: