Konyhagyári capriccio

Tejszínes gomba gnocchival

photoeditor-1473778060915Hideg van. Fúj a szél. Utálatos ez az októberi nap. 🙁

A konyhában sincs sok kedvem időzni.

Találtam a hűtőben egy csomag gnocchit, gomba is volt itthon. Nosza, itt a hipphopp vacsora.

A felszeletelt gombát felforrósított vajban megpirítottam, majd sóval, borssal fűszereztem. Felöntöttem egy kis tejszínnel és összeforraltam.
Közben egy másik serpenyőben a forró vajban kicsit megpároltam a paprikát, megsóztam kicsit,
hozzáadtam a kész gnocchit, összeforgattam.

Egy maréknyi rukkolát tettem mellé.

Ugye milyen egyszerű?

 

Hozzávalók 2 főre:

  • 30 dkg gomba
  • 1 dl főzőtejszín
  • 1 kápia paprika
  • 1/2 kg kész gnocchi
  • só, bors

 

 

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!