A gnocchi minél változatosabb elkészítése mindig is izgalommal töltött el. Hazafelé jövet számba vettem, mi van itthon. Mire hazaértem, ki is találtam, mi lesz a vacsora. Finom is, gyors is. Kell ennél több? Mondhatnám Anikó 30 perces ételei, de nem plagizálom Jamie-t. 🙂 Az igaz, hogy sokban inspirál. De sok a szöveg, lássunk hozzá.
Egy serpenyőben kevés olajon és egy kis víz hozzáadásával megsütöttem a kápiákat. Időnként megforgattam. VIGYÁZAT! fröcsög, le kell fedni. Végül egy kis balzsamecetben megforgattam.
Közben egy másik serpenyőben kevés olajon ropogósra sütöttem a karikára vágott csípős kolbászt, majd hozzáadtam a félfőre vágott lilahagymát. Amikor megpuhult, beleborítottam a kész gnocchit, kicsit megforgattam, átforrósítottam.
Hozzávalók 2 főre:
- 4 db kápia paprika
- 15 dkg csípős kolbász
- 1 fej lilahagyma
- 1/2 kg kész gnocchi
- olaj, balzsamecet
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek