Konyhagyári capriccio

Vadas láblógatós módon

photoeditor-1477409902503

Sokak mumusa a vadas. Mert macerás, mert órákig tart elkészíteni. Mutatok egy nagyon egyszerű elkészítési módot. Ráadásul két legyet ütünk egy csapásra.

Húslevest készítek a hagyományos módon, kicsit több zöldséggel.

A kész húslevesből kiveszem a sárgarépát, a fehérrépát, a hagymát, a fokhagymát és a zellert, összeturmixolom egy kis húslevessel. Ízesítem tejföllel, mustárral és a felszeletelt, húslevesben főtt husival tálalom.

Köretként zsemlegombócot készítek. Ezzel a módszerrel két fogás kerül az asztalra.

Hozzávalók 2 főre:

  • 1 kg marhapofa
  • 5-6 db sárgarépa
  • 5-6 db fehérrépa
  • 1 db nagyobb zeller
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 dl tejföl
  • 2 kk. mustár
  • só, egész bors

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Erzsi Sziráki says:

    Ez nagyon szuper igy!!
    Következö vadast en is igy keszitem.köszi


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!