Nem köntörfalazok, halovány lila segédfogalmam nem volt, mi lesz a mai vacsora. De rajtam aztán nem fog ki egy kis tanácstalanság. De nem ám!!!
Egy kis hűtőmustra: jéé, ott egy zacskó gnocchi. A mélyhűtőben egy kis kész darált húsos ragu. Egy kis agyalás és már ki is találtam, mivel lepem meg Édesem.
A kész gnocchit összekevertem a kiolvasztott raguval egy tűzálló tálban.
Készítettem besamel mártást, amibe egy kocka ömlesztett sajtot, egy kanálnyi pizzaszószt és egy gerezd reszelt fokhagymát kevertem.
Ráöntöttem a ragus gnocchira, reszeltem rá cheddar sajtot és a 200 fokra előmelegített sütőbe toltam.
Pirulásig sütöttem.
Istenkirálysááág! 🙂
Hozzávalók 2 főre:
- 1/2 kg kész gnocchi
- 1/4 kg kész darált húsos ragu
- besamel mártás
- reszelt sajt
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: