Konyhagyári capriccio

Gnocchi (krumplinudli) kicsit másképp


Gnocchi kicsit másképpNem köntörfalazok, halovány lila segédfogalmam nem volt, mi lesz a mai vacsora. De rajtam aztán nem fog ki egy kis tanácstalanság. De nem ám!!!

Egy kis hűtőmustra: jéé, ott egy zacskó gnocchi. A mélyhűtőben egy kis kész darált húsos ragu.  Egy kis agyalás és már ki is találtam, mivel lepem meg Édesem.

A kész gnocchit összekevertem a kiolvasztott raguval egy tűzálló tálban.

Készítettem besamel mártást, amibe egy kocka ömlesztett sajtot, egy kanálnyi pizzaszószt és egy gerezd reszelt fokhagymát kevertem.

Ráöntöttem a ragus gnocchira, reszeltem rá cheddar sajtot és a 200 fokra előmelegített sütőbe toltam.

Pirulásig sütöttem.

Istenkirálysááág! 🙂

Hozzávalók 2 főre:

  • 1/2 kg kész gnocchi
  • 1/4 kg kész darált húsos ragu
  • besamel mártás
  • reszelt sajt

 

 

 

 

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!