Vége a karácsonynak. Nekünk a mai nappal végleg. Leszedtük a karácsonyfát. 🙁
Tudom, hogy vízkeresztkor szokás, de annyira szép volt, hogy sajnáltunk tőle megválni január 6-án.
Vízkeresztkor kezdődik a farsangi időszak. Naná, hogy nem maradhatunk farsangi fánk nélkül.
A sütés Édesem reszortja. Limara receptjét választotta, mert eddig még egyetlen receptje sem hagyta cserben.
Miután ketten vagyunk, megfelezte a hozzávalók mennyiségét.
Így 13 (sic!) db lett. Hát mennyi süljön január 13-án?
Tényleg érdemes alacsony hőfokot használni (villany főzőlap 3 fokozat), hogy szépen átsüljön.
Köszönöm Drágám!
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: