Konyhagyári capriccio

Farsangi fánk

photoeditor-1484324708234

Vége a karácsonynak. Nekünk a mai nappal végleg. Leszedtük a karácsonyfát. 🙁

Tudom, hogy vízkeresztkor szokás, de annyira szép volt, hogy sajnáltunk tőle megválni január 6-án.

Vízkeresztkor kezdődik a farsangi időszak. Naná, hogy nem maradhatunk farsangi fánk nélkül.

A sütés Édesem reszortja. Limara receptjét választotta, mert eddig még egyetlen receptje sem hagyta cserben.

katt ide a receptért

 

Miután ketten vagyunk, megfelezte a hozzávalók mennyiségét.

Így 13 (sic!) db lett. Hát mennyi süljön január 13-án?

Tényleg érdemes alacsony hőfokot használni (villany főzőlap 3 fokozat), hogy szépen átsüljön.

Köszönöm Drágám!

 

photoeditor-1484326818825

 

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!