Elöljáróban szeretném leszögezni, nem szoktuk ünnepelni a Valentin napot. Egyszerűen örömet szerettem volna szerezni Édesemnek ezzel a finom vacsorával, ha már ő is kedveskedett nekem egy finom almás pitével. 😍
Azért azt sem hagytam figyelmen kívül, hogy hétköznap lévén, munka után egy gyorsan elkészíthető, de kicsit különlegesebb fogás kerüljön az asztalunkra.
Ezért a csirkecombokat felcsíkoztam és míg álltak a sóban, a következő bunda készült:
a tojást összekevertem gyros fűszerkeverékkel és liszttel, felöntöttem annyi sörrel, hogy sűrű masszát kapjak. Belemorzsoltam egy maréknyi kukoricacsipszet.
A csirkecsíkokat beleforgattam a masszába és közepesen forró olajban pirosra sütöttem.
Körete piros és zöld kaliforniai paprikás, borsós rizibizi volt.
Hozzávalók 2 főre:
- 1/2 kg filézett csirkecomb
- 1 tojás, gyros fűszerkeverék, liszt, sör a bundához
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: