Kicsit félve nyúltam ehhez a recepethez. Halászlén és rántott pontyon szocializálódott gyomrunk kicsit kétkedve fogadja az efféle halételt, mert kicsit távol áll attól az ízvilágtól amit megszoktunk. Pedig ha elkészítitek, olyan ízélményben lesz részetek, amit nem is sejtetek.
Az egyik nagyon kedves gasztroblogger társam, Matyi Éva konyhájából van a recept.
Jómagam filézett afrikai harcsa szeletekből készítettem.

Összeállítva, főzésre várva
Próbáljátok ki! Nem fogtok csalódni.
Édesem frissen sült kovászos kenyérkéjével tálaltam.
Feledhetetlen…
A receptet itt találjátok.
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: