Gyorsított eljárásban készült padlizsánkrém és társai vacsorára, Péter kenyérkéjével. 😍
Egy közepes nagyságú padlizsánt felvágok a lehető legkisebb kockákra és kevéske nagyon forró olajban megsütöm folyamatos kevergetés mellett.
Közben sózom, borsozom és fokhagymaporral megszórom.
Amikor kész és még forró, hozzákeverem a szintén apróra vágott lilahagymát.
Hagyom langyosra hűlni és és belekeverek két evőkanálnyi majonézt.
Tálaláskor a maradék lilahagymával megszórom. Keménytojással kínálom.
Hozzávalók:
- 1 db közepes méretű padlizsán
- 1 fej lilahagyma
- só, bors, fokhagyma granulátum
- 2 ek. majonéz
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: