Konyhagyári capriccio

Padlizsánkrém gyorsan, egyszerűen

Padlizsánkrém

Gyorsított eljárásban készült padlizsánkrém és társai vacsorára, Péter kenyérkéjével. 😍

 

Egy közepes nagyságú padlizsánt felvágok a lehető legkisebb kockákra és kevéske nagyon forró olajban megsütöm folyamatos kevergetés mellett.
Közben sózom, borsozom és fokhagymaporral megszórom.
Amikor kész és még forró, hozzákeverem a szintén apróra vágott lilahagymát.
Hagyom langyosra hűlni és és belekeverek két evőkanálnyi majonézt.

Tálaláskor a maradék lilahagymával megszórom. Keménytojással kínálom.

Hozzávalók:

  • 1 db közepes méretű padlizsán
  • 1 fej lilahagyma
  • só, bors, fokhagyma granulátum
  • 2 ek. majonéz

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!