Konyhagyári capriccio

Tejfölös uborkakockák fokhagymával

Uborkasaláta kicsit másképp

Rántott hús, saslik vagy natúr sült nagyszerű kísérője lehet ez a saláta.

Rántott csirkecomb

 

Elkészítése sem ördöngősség, lényeg, hogy jó hidegen tálaljuk.

A kígyóuborkát meghámoztam, apró kockákra vágtam és besóztam. Amíg állt a sóban, a lilahagymát felapróztam, a fokhagymát lereszeltem és a kinyomkodott uborkához kevertem.

Jó sűrű tejfölt adtam hozzá és tálalásig a hűtőbe csücsültettem.

 

Hozzávalók 2 főre:

  • 1 db kígyóuborka
  • 1 db lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 ek. tejföl

 

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!