Közkívánatra!!!!
Nem is mesélnék túl sokat. Vágjunk bele ebbe az igazán könnyű, gyorsan elkészülő desszert elkészítésébe!
Türelmesnek csak akkor kell lenni, amíg megvárjuk azt a pár órát, amíg a hűtőben összeérnek az ízek és kellőképp lehűl.
Az eper felét összeturmixoltam és a mascarponéhoz tettem. Cukorral és 3 ek. eperdzsemmel habosra kevertem, végül hozzáadtam másfél dl tejfölt.
A tál aljára tettem a krémből és jöhet is a rétegezés: piskótatallér, feldarabolt eper, krém, amíg az összetevők el nem fogynak.
A tetejére krém kerüljön. A maradék epret félbe vágtam és körbe raktam.
Hozzávalók:
- 250 g mascarpone
- 1 kg eper
- 3 ek. eperdzsem
- 150 g tejföl
- 20 dkg piskóta tallér
- cukor ízlés szerint
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: