Konyhagyári capriccio

Epermisu…hmmmm

Epermisu

Közkívánatra!!!!

Nem is mesélnék túl sokat. Vágjunk bele ebbe az igazán könnyű, gyorsan elkészülő desszert elkészítésébe!

Türelmesnek csak akkor kell lenni, amíg megvárjuk azt a pár órát, amíg a hűtőben összeérnek az ízek és kellőképp lehűl.

Az eper felét összeturmixoltam és a mascarponéhoz tettem. Cukorral és 3 ek. eperdzsemmel habosra kevertem, végül hozzáadtam másfél dl tejfölt.

Piskótatallér

A tál aljára tettem a krémből és jöhet is a rétegezés: piskótatallér, feldarabolt eper, krém, amíg az összetevők el nem fogynak.

A tetejére krém kerüljön. A maradék epret félbe vágtam és körbe raktam.

Epermisu

Hozzávalók:

  • 250 g mascarpone
  • 1 kg eper
  • 3 ek. eperdzsem
  • 150 g tejföl
  • 20 dkg piskóta tallér
  • cukor ízlés szerint

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!