Kabáthoz a gombot. 😅
Édesem sütött egy igazán finom, ropogós héjú szotyis cipót,
az én dolgom annyi volt csupán, készítsek valami rá valót.
Az olajos makrélát nagyjából megszabadítottam az olajtól, egy villával összetörtem.
Egy lilahagymát felapróztam és a hal közé kevertem.
Majonézzel, vajjal, pici citromlével, mustárral, borssal megbolondítottam és máris mehetett a hűtőbe, hogy hidegre hűlve kellemes párost alkosson a még langymeleg kenyérkével. ❤
Hozzávalók:
- 2 doboz olajos hal
- 1 db lilahagyma
- 1 ek. vaj
- 1 ek. majonéz
- 1 kk. mustár
- bors, pár csepp citromlé
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: