Konyhagyári capriccio

Halkrém makrélából

Halkrém makrélából

Kabáthoz a gombot. 😅

Édesem sütött egy igazán finom, ropogós héjú szotyis cipót,

Szotyis cipó az én dolgom annyi volt csupán, készítsek valami rá valót.

Az olajos makrélát nagyjából megszabadítottam az olajtól, egy villával összetörtem.

Egy lilahagymát felapróztam és a hal közé kevertem. 

Majonézzel, vajjal, pici citromlével, mustárral, borssal megbolondítottam és máris mehetett a hűtőbe, hogy hidegre hűlve kellemes párost alkosson a még langymeleg kenyérkével. ❤

Hozzávalók:

  • 2 doboz olajos hal
  • 1 db lilahagyma
  • 1 ek. vaj
  • 1 ek. majonéz
  • 1 kk. mustár
  • bors, pár csepp citromlé

 

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!