Konyhagyári capriccio

Rántott tarja különleges steak krumplival és lilakáposztás coleslaw salátával

 

Rántott tarja különleges steak krumplival, lilakáposztás coleslaw salátával

Ma a kedvenc éttermünkben ebédeltünk. 😅

Mielőtt a címet kéritek, hogy hol ez a hely, megsúgom, a saját kicsi étkezősarkunk. Mert nincs is finomabb a házi kosztnál. Ugye egyetértetek?

Az, hogy a rántott husi a világ egyik legjobb étele, ahhoz kétség sem fér.

De! Lehet ezt is különlegessé tenni.

Gondolom, a rántott hús elkészítését taglalnom sem kell. Viszont ami tökéletessé teszi, az az itthon készült panírmorzsa. 

Napok óta hevert a kenyeres kosárban pár darab hot dog kifli. Nosza, egy tepsibe téve, a meleg sütőben kicsit kiszárítottam és aprítógéppel morzsát csináltam belőle.

Gyanítom, inkább a kétféle köret izgatja a fantáziátokat.

Így nem is húzom az időt, itt megtaláljátok a szezámmagos  krumpli receptjét,

Steak krumpli

 

itt meg a lilakáposztás coleslaw salátáét.

Coleslaw saláta

Íz és színorgia ezen a szürke, havasesős szombaton.

 

Hozzávalók 2 főre:

  • 2 szelet sertéstarja
  • 2 szelet csirke alsócomb
  • 2 tojás, liszt, házi zsemlemorzsa a panírozáshoz

 

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!