Ma a kedvenc éttermünkben ebédeltünk. 😅
Mielőtt a címet kéritek, hogy hol ez a hely, megsúgom, a saját kicsi étkezősarkunk. Mert nincs is finomabb a házi kosztnál. Ugye egyetértetek?
Az, hogy a rántott husi a világ egyik legjobb étele, ahhoz kétség sem fér.
De! Lehet ezt is különlegessé tenni.
Gondolom, a rántott hús elkészítését taglalnom sem kell. Viszont ami tökéletessé teszi, az az itthon készült panírmorzsa.
Napok óta hevert a kenyeres kosárban pár darab hot dog kifli. Nosza, egy tepsibe téve, a meleg sütőben kicsit kiszárítottam és aprítógéppel morzsát csináltam belőle.
Gyanítom, inkább a kétféle köret izgatja a fantáziátokat.
Így nem is húzom az időt, itt megtaláljátok a szezámmagos krumpli receptjét,
itt meg a lilakáposztás coleslaw salátáét.
Íz és színorgia ezen a szürke, havasesős szombaton.
Hozzávalók 2 főre:
- 2 szelet sertéstarja
- 2 szelet csirke alsócomb
- 2 tojás, liszt, házi zsemlemorzsa a panírozáshoz
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: