Konyhagyári capriccio

Fokhagymás krémsajt

Fokhagymás krémsajt

A karácsonyi sok húsos lakoma után jól esik egy kis könnyű, pirítósra kenhető finomság. 

Nagy előnye, hogy pár perc alatt elkészül. Azonnal fogyasztható. 

A juhtúrót, a krémsajtot, a felaprózott lilahagymát, a zúzott fokhagymát összekevertem, hozzáadtam még a lereszelt cheddar sajtot. Frissen darált borssal ízesítettem. A tetejét megszórtam durvára tört dióval. 

Kész. Már csak enni kell. Ugye milyen egyszerű? 

Hozzávalók:

  • 10 dkg juhtúró 
  • 10 dkg natúr krémsajt
  • 1 db kisebb fej lilahagyma
  • 1 duci gerezd fokhagyma
  • fél marék csípős cheddar sajt
  • fél marék durvára tört dió
  • tekerésnyi fekete bors

Fokhagymás krémsajt

 

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!