Konyhagyári capriccio

Csirkemell csíkok fűszeres duplabundában

Csirkemell csíkok fűszeres duplabundában

Klasszikus vasárnapi ebéd a rántott hús. Hogy mégse legyen unalmas, a fűszerezéssel tettem különlegessé.

A csirkemellet felcsíkoztam, besóztam.

A panírozáshoz a tojást felvertem és fűszereztem borssal, cayenne borssal, oreganoval, fokhagyma granulátummal.

A csirkemell csíkokat lisztbe, a fűszeres tojásba, a paprikás liszt és zsemlemorzsa keverékébe forgattam. Újból tojásba, végül a paprikás liszttel kevert zsemlemorzsába.

Garantáltan nem szárad ki a mell ily módon sütés közben.

Közepes hőfokon olajban megsütöttem.

A steak burgonya elkészítését itt találod.

Tepsis krumpli a köretek körete

Hozzávalók 2 főre:

  • 1 db filézett csirkemell
  • 2 db tojás
  • só, bors, cayenne bors, oregano, fokhagyma granulátum, pirospaprika
  • liszt
  • zsemlemorzsa

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!