Tulajdonképpen a kényszer szülte ezt a finomságot. Vendégeket várunk és totál elfeledkeztem az üdítőről. Bor, sör, ásványvíz már a hűtőben didereg, de semmi gyümölcsös ital nincs itthon.
A fagyóban lapult egy zacskó erdei gyümölcs. Nosza kikaptam, egy tálba öntöttem és csak félig hagytam kiolvadni.
Elő a botmixer. Mézzel meglocsoltam és simára turmixoltam. Felöntöttem bubis ásványvízzel, összekevertem, kancsóba öntöttem és már mehetett is a hűtőbe.
Egészségünkre!
Hozzávalók:
- 750 g fagyasztott erdei gyümölcs (piros és fekete ribizli, eper, szeder, málna)
- 1 l bubis ásványvíz
- méz ízlés szerint
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: