Tejszínes gomba gnocchival

Hideg van. Fúj a szél. Utálatos ez az októberi nap. 🙁

A konyhában sincs sok kedvem időzni.

Találtam a hűtőben egy csomag gnocchit, gomba is volt itthon. Nosza, itt a hipphopp vacsora.

A felszeletelt gombát felforrósított vajban megpirítottam, majd sóval, borssal fűszereztem. Felöntöttem egy kis tejszínnel és összeforraltam.

Közben egy másik serpenyőben a forró vajban kicsit megpároltam a paprikát, megsóztam kicsit,

hozzáadtam a kész gnocchit, összeforgattam.

Egy maréknyi rukkolát tettem mellé.

Ugye milyen egyszerű?

 

Hozzávalók 2 főre:

 

 

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 



Tovább a blogra »