Rozskovászos kenyér

Édesem régóta kacérkodik kenyérsütéssel. Hetek óta bújja a netet, elovasott mindent, amit csak lehet. Limara nagymester a kenyérsütésben, így az ő receptjét választotta.

Limara rozskovászos kenyere

Nagyon büszke vagyok rá, nagyon finomra sikerült az első kenyérke.

Hideg vacsoránk volt ma, naná, hogy Péterem ❤kenyerét ettük hozzá. 

De szólaljon meg ő is:

“Sütöttem már különböző kenyereket, de kovászost még nem…Limara csodás kenyerein felbuzdulva, nekivágtam. A rozskovászos volt a legcsábítóbb, mindent elolvastam a témában, de féltem is, hogy fog sikerülni! És mondhatom, nagyon jó lett az ELSŐ, hála a pontos, részletes leírásoknak! Kenyeret sütni egy csoda!!! Nagyon lelkesít és inspirál még kipróbálni többfélét is! Nem lehet véletlen az, hogy Életnek is nevezik! Köszönöm a fantasztikus élményt és vasárnap kettőt sütök a nagy napon, mert az egyiket elajándékozom. 

 

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 



Tovább a blogra »