Hétköznapi gyorsvacsora. Sok magyarázat nem kell hozzá. Fussunk neki a receptnek. 🙂
Serpenyőben, kevés zsírban mosolygós pirosra sütöttem a felszeletelt kolozsvári szalonnát.
Egy másik serpenyőben zsíron megpároltam egy szép nagy hagymát, hozzáadtam egy kockára vágott zöldpaprikát és egy kápia paprikát, amikor megpuhultak, hozzátettem egy szem felkockázott paradicsomot és azt is puhára pároltam. Közben ízesítettem sóval, fokhagymaporral, csilipaprika porral.
A tojásokat lágyan felvertem és hozzáadtam a paprikás cucchoz. Úgy szeretjük, ha kicsit lágy marad.
Sült szalonnával és csípős savanyúpaprikával tálaltam. Persze nem maradhat el a friss, ropogós fehér kenyér sem.
Hozzávalók 2 főre:
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!