Csirkemell csíkok fűszeres duplabundában

Klasszikus vasárnapi ebéd a rántott hús. Hogy mégse legyen unalmas, a fűszerezéssel tettem különlegessé.

A csirkemellet felcsíkoztam, besóztam.

A panírozáshoz a tojást felvertem és fűszereztem borssal, cayenne borssal, oreganoval, fokhagyma granulátummal.

A csirkemell csíkokat lisztbe, a fűszeres tojásba, a paprikás liszt és zsemlemorzsa keverékébe forgattam. Újból tojásba, végül a paprikás liszttel kevert zsemlemorzsába.

Garantáltan nem szárad ki a mell ily módon sütés közben.

Közepes hőfokon olajban megsütöttem.

A steak burgonya elkészítését itt találod.

Hozzávalók 2 főre:

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 



Tovább a blogra »