A medvehagyma őrület ma is folytatódik.
Ahogy szinte mindig a szinte klasszikus vasárnapi ebédünkbe is tettem egy kis csavart.
Lássuk csak:
A tarjaszeleteket kicsit kiklopfoltam. Sóztam, borsoztam.
A panírhoz a medvehagymát egész apróra vágtam, tojással összekevertem. Sóztam. Öntöttem egy kis tejet hozzá, majd liszttel simára kevertem, annyival, hogy kicsit hígabb masszát kapjak, mint a palacsintatészta.
Jöhet a bundázás. Lisztbe, a tojásos masszába, végül házi zsemlemorzsába forgattam.
Közepes tűzön zsírban mosolygós pirosra sütöttem.
Tálalásig meleg sütőben várakozott.
A trikolor spagettit al dente főztem.
Egy serpenyőben kevés olíva olajon átforrósítottam a konzerv darabos paradicsomot. Sóval, pici cukorral, oreganoval ízesítettem, majd beleforgattam a kifőtt tésztát.
Tálaláskor a maradék medvehagymával díszítettem. A húsokra reszelt cheddar és füstölt sajt került.
Hozzávalók:
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!