Csirkeszárnyak citrommal

Ez egy igazi láblógatós vacsora lett. Meg is érdemeljük a húsvéti nagytakarítás után.

Friss, picit csípős. A sült citrom mennyei ízt adott ennek a remek csirkeszárny egytálételnek.

Nagyobb darabokra felvágtam a hagymákat. A fokhagymákat megtisztítottam, egészben hagytam. A citromokat négybe szeleteltem.

A szárnyakat és a többi hozzávalót sütőtálba tettem, csirkefűszerrel megszórtam, meglocsoltam egy kis világos szójaszósszal, egy kis csípős csiliszósszal meg egy kevés olívával. Alaposan összeforgattam.

200 fokra előmelegített sütőben, lefedve 3/4 órát sütöttem.

Levettem a fóliát és még 1/4 órát légkeveréssel megpirítottam.

A citrom is isteni puha lett. 

Bagettel tálaltam.

Hozzávalók 2 főre:

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 



Tovább a blogra »