Vasárnapi rántott hús hétfőn, pikáns salátákkal

Ha egy héten egyszer nem eszünk rántott húst, elvonási tüneteink lesznek. Ezt kiküszöbölendő május első napján paníroztam egy pár csirkecombot.

De nehogy unalmas legyen, különleges fűszerezést kapott és a hozzá készült saláták sem mindennapiak.

A húsokat sóztam, csirkefűszer keverékkel megszórtam és egy kis szójaszósszal meglocsoltam. Ebben állt egy órácskát.

A panírozáshoz a felvert tojáshoz sót, pirospaprikát, csípős csiliport, borsot szórtam.

Bebugyoláltam a combokat liszt/tojás/zsemlemorzsa trióba és közepes tűzön pirulgattak, hogy a csontok mellett is szépen megsüljenek.

A friss, ropogós saláták receptjeit itt és itt találod.

Hozzávalók 2 főre:

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 



Tovább a blogra »