Ha egy héten egyszer nem eszünk rántott húst, elvonási tüneteink lesznek. Ezt kiküszöbölendő május első napján paníroztam egy pár csirkecombot.
De nehogy unalmas legyen, különleges fűszerezést kapott és a hozzá készült saláták sem mindennapiak.
A húsokat sóztam, csirkefűszer keverékkel megszórtam és egy kis szójaszósszal meglocsoltam. Ebben állt egy órácskát.
A panírozáshoz a felvert tojáshoz sót, pirospaprikát, csípős csiliport, borsot szórtam.
Bebugyoláltam a combokat liszt/tojás/zsemlemorzsa trióba és közepes tűzön pirulgattak, hogy a csontok mellett is szépen megsüljenek.
A friss, ropogós saláták receptjeit itt és itt találod.
Hozzávalók 2 főre:
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!