Kalandozzunk egy kicsit Itáliában! A caprese salátát nagyon szeretjük. Gondoltam egyet és a csirkecombra ezt tettem.
Így készült. A filézett combokat besóztam, oreganoval megszórtam. Egy nagyobb serpenyőben olaj és vaj keverékét megforrósítottam és mindkét oldalukat pirosra sütöttem. Visszavettem a hőt és a felkarikázott mozzarellát, valamint a paradicsomot rájuk helyeztem. Lefedtem a serpenyőt, így a sajt szépen ráolvadt a megsült húsokra.
Egy másik serpenyőben vajat hevítettem és a gnocchit átforgattam benne. Hozzáöntöttem a főzőtejszínt és egy kis vizet és lassú tűzön hagytam rotyogni. Sóztam, összevagdalt friss bazsalikom levélkéket szórtam bele.
Ha hiszitek, ha nem, kb. fél óra múlva szólongattam Édesem, hogy kész a vacsora.
Azt hiszem, a sok-sok kézcsók 😍elárulja, a vacsora osztatlan sikert aratott.
Hozzávalók 2 főre:
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!