Szezámmagos steak krumpli

Steak krumpli

Azt hiszem elmondható, hogy a legváltozatosabban elkészíthető zöldségünk a krumpli.

Most egy olyan elkészítési módot mutatok meg, ha kipróbálod, tuti ott lesz a kedvencek közt.

Ízes, ropogós és még láblógatós is. Hmmmm…

A sütőt előmelegítettem 180 fokra.

A közepes méretű krumplikat alaposan megsikáltam és négy részre vágtam.

Olajat összekevertem steakfűszer keverékkel és vékonyan bekentem a krumpliszeleteket. 

Tűzálló tálba sorakoztattam őket ééés most jön a varázslat: megszórtam búzadarával és szezámmaggal. Az olajtól szépecskén a krumplikon ragadtak és sütés után isteni ropogóssá váltak.

Nagyjából 3/4 óra kell a sütéshez.

Hozzávalók 2 főre:

Steak burgonya

Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről! 



Tovább a blogra »