Azt hiszem elmondható, hogy a legváltozatosabban elkészíthető zöldségünk a krumpli.
Most egy olyan elkészítési módot mutatok meg, ha kipróbálod, tuti ott lesz a kedvencek közt.
Ízes, ropogós és még láblógatós is. Hmmmm…
A sütőt előmelegítettem 180 fokra.
A közepes méretű krumplikat alaposan megsikáltam és négy részre vágtam.
Olajat összekevertem steakfűszer keverékkel és vékonyan bekentem a krumpliszeleteket.
Tűzálló tálba sorakoztattam őket ééés most jön a varázslat: megszórtam búzadarával és szezámmaggal. Az olajtól szépecskén a krumplikon ragadtak és sütés után isteni ropogóssá váltak.
Nagyjából 3/4 óra kell a sütéshez.
Hozzávalók 2 főre:
Ha tetszett az irományom, csatlakozz a Konyhagyári Capriccio facebook oldalához, le ne maradj a legújabb láblógatós receptekről!